Aanbod

Foto - Te koop: Bisschop Hopmansstraat 25a, 4759 BD Noordhoek Foto - Te koop: Bisschop Hopmansstraat 25a, 4759 BD Noordhoek Foto - Te koop: Bisschop Hopmansstraat 25a, 4759 BD Noordhoek Foto - Te koop: Bisschop Hopmansstraat 25a, 4759 BD Noordhoek
4 foto's beschikbaar

Te koop: Bisschop Hopmansstraat 25a, 4759 BD Noordhoek

Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 715 m²
Woonoppervlakte 179 m²
Aanvaarding In overleg
€ 698.500,- v.o.n.

Algemeen

Verlang je naar een plek met de perfecte balans tussen een dorp, landschap en toch goede bereikbaarheid naar steden? Dan is dit een ideale locatie voor jullie.

Deze luxe vrijstaande jaren ’30 woning wordt gebouwd op een perceel van ca. 715m². Wat super fijn, een nieuwbouw woning laten bouwen zonder zorgen en het in zijn geheel inrichten naar eigen wens! De koopsom voor de woning met garage b... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwperiode 2022
Aangeboden sinds Maandag 31 januari 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05220
Vraagprijs € 698.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 31 januari 2022
Laatste wijziging Maandag 23 mei 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2022
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 715 m²
Woonoppervlakte 179 m²
Inhoud 687 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Noord west
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Warm water Zonnecollectoren
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Zonnecollectoren
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Standdaarbuiten B 2572 Standdaarbuiten B 2572
Perceeloppervlakte 715 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Verlang je naar een plek met de perfecte balans tussen een dorp, landschap en toch goede bereikbaarheid naar steden? Dan is dit een ideale locatie voor jullie.

Deze luxe vrijstaande jaren ’30 woning wordt gebouwd op een perceel van ca. 715m². Wat super fijn, een nieuwbouw woning laten bouwen zonder zorgen en het in zijn geheel inrichten naar eigen wens! De koopsom voor de woning met garage bedraagt € 698.500,- vrij op naam.

Het voordeel van deze woning is dat er snel gebouwd kan gaan worden. Vanaf medio augustus/september 2022. Er is enorm veel tijd bespaard, doordat er geen lang traject met een architect of aannemer is. Alles ligt klaar om te gaan bouwen, maar u heeft ook zeker nog keuze vrijheid om uw droomwoning te realiseren naar eigen voorkeur.

De woning ligt nabij uitstekende uitvalswegen zoals de A17, A16 en A59 zodat plaatsen als Breda, Dordrecht, Rotterdam, Antwerpen en Bergen op Zoom goed bereikbaar zijn. Interesse? We maken graag een afspraak!

Het is een moderne jaren 30 woning met een luxe uitstraling en als zodanig herkenbaar aan een aantal bekende elementen zoals een mooie erker aan de voorzijde, brede goten en veel lichtinval. Ook aan het metselwerk van de gevels worden veel details toegepast.

De begane grond is voorzien van een zeer ruime woonkamer met open keuken van ca. 64m². Verder beschikt de woning over een garage/berging welke naar eigen keuze is in te richten.

De eerste verdieping wordt uitgevoerd met drie slaapkamers (naar keuze) en een badkamer. De tweede verdieping wordt uitgevoerd met een wasruimte/technische ruimte. Er is een mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De gevels worden opgetrokken in metselsteen, handvorm waalformaat en bedekt met keramische dakpannen. De woning wordt voorzien van hard houten kozijnen. Verwarming vindt plaats door middel van vloerverwarming met een lucht-warmtepomp systeem.

De uitstraling van de keuken, badkamer (tegels en sanitair) zijn erg persoonlijk en zijn daarom ook niet meegenomen in de prijs. Maar in overleg met de aannemer, zou het naar eigen inzicht meegenomen kunnen worden. De wanden worden behangklaar opgeleverd, het plafond spacspuitwerk en de vloeren voorzien van een cementdekvloer. Er zijn 16 zonnepanelen in de koopsom inbegrepen conform de Bengnormen om te voldoen aan de energieprestatie eisen.

Vrij Op Naam:
De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:
• De grondkosten;
• De notariskosten inzake de juridische overdracht;
• De makelaarskosten;
• 21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend);

- Start bouw bouw medio augustus/september 2022;
- Er zal een seperate aannemingsovereenkomst worden aangeleverd, met de mogelijkheid
voor een bouwgarant verzekering;
- De grond voorzien van bouwvergunning dient door de koper te worden afgenomen binnen 3 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst;
- Tekeningen en technische omschrijving op aanvraag;
- Eventuele mogelijkheden zijn in overleg met de aannemer zoals bijvoorbeeld een extra
dakkapel, overkapping, grotere berging, levensloop bestendig met badkamer en
slaapkamer op de begane grond;
- Gemakkelijk te financieren omdat het complete pakket al aanwezig is.

Opmerkingen:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Foto's

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken