Nieuws

De vakmensen van Kuijpers makelaardij b.v. houden u op de hoogte van nieuws wat interessant kan zijn tijdens uw zoektocht naar een huis.
Door op een van de onderstaande titels te klikken kunt u het hele artikel lezen. Veel leesplezier!

Praxis waarschuwt voor fout in olieradiator

Extern nieuws
Praxis waarschuwt voor fout in olieradiator Olieradiatoren van het merk Sencys verkocht tussen 1 augustus 2017 en 19 februari 2018 kunnen een fabricagefout vertonen. Bij gebruik kan er hete olie uit de radiator lekken met het risico op brandwonden. Daar waarschuwt bouwmarkt Praxis zaterdag voor.

Feit of fabel: Dit moet je weten over planten

Extern nieuws
Feit of fabel: Dit moet je weten over planten Bijna iedereen heeft planten in huis of in de tuin, maar hoe moet je ze nu verzorgen? En wat is nu wel en niet waar over de verzorging ervan? NU.nl sprak met tuinmannen Rob Verlinden en Lodewijk Hoekstra, beiden bekend van Eigen Huis & Tuin.

Tips voor het verbouwen en stylen van je badkamer

Extern nieuws
Tips voor het verbouwen en stylen van je badkamer Ben je toe aan een nieuwe badkamer? NU.nl vroeg twee experts naar hun beste tips. Of je nu een oude badkamer renoveert of een nieuwbouw-badkamer krijgt; zo gebruik je de ruimte het beste en zorg je ervoor dat je er lang van geniet.

Recent bekeken